2013. február 3., vasárnap

Csendes napok!


Az elmúlt 2-3 napban nem igazán történt túl sok minden. Lustiztunk, filmet néztünk estéként buliztunk és ennyi. Pont ma beszélgettünk erről Vivivel, hogy milyen gondtalan itt az életünk és ha nem csinálunk magunknak problémát, akkor semmi okunk a stresszre. A legnagyobb problémám jelenleg h marhára izomlázam van. De tényleg... Eni olvas egy könyvet, aminek az a címe, hogy Fegyencedzés és hát kipróbáltunk belőle egy-két dolgot. Szintekre vannak leosztva feladatok, persze mindenből szinte a kezdő szinttel kezdtük, de még így is alig bírom kinyújtani a karomat. Ezen mozgáson kívül pedig megint elmentem az uszodába és észrevettem vmit. :D  A suliban ebben a félévben volt egy választható tárgyam: aquaterápia címen. Relatív új dolognak számít otthon, inkább aquafitnessnek mondanám, de itt.. ki vannak rakva a hozzá szükséges eszközök és tök ingyen használhatod és beleillesztheted a saját kis edzéstervedbe :) otthon min 1500/óra egy ilyen. Jó mondjuk az szervezettebb forma és ott korrigálnak, ha nem csinálsz jól vmit. Nah a lényeg, hogy megint meglepődtem :) jah és persze nagy örömmel használtam is  a kedvenc "szivacsaimat" :D

Az apartmanban egyre jobban kijövünk az orosz lányokkal. Most épp csináltunk a falra egy kalendáriumot, amibe a közös bulikat, úszást, programokat és a szülinapokat írjuk. Már azt is kitaláltuk, hogy szerdán tartunk egy sushi estet :) 
Bár nem járok velük egy suliba, a többiekkel is igazán jól kijövök, úgy érzem. Pénteken a görög lányok tartottak "házibulit", ami nagy örömömre inkább beszélgetésbe ment át  és megint tudtam picit másokkal is beszélgetni, jobban megismerni őket! Annyira tetszik, hogy próbál mindenki nagyon nyitott lenni és sok mindent megtudni más kultúrákról. Végülis ez lenne az Erasmus lényege talán ? :))))
Szombaton jobbnak láttam kicsit itthon maradni, Enivel filmezős estét tartottunk :D Sikerült egy jót választani: Forgetting Sarah Marsall :) Ha vki szeretne jókat nevetni, nagyon is ajánlom :P :)
Ma pedig, mivel vasárnap van/volt ismét a "The Tiger"-ben volt a helyünk. Rei Ke (az egyik német lány) ajánlotta fel ma az apartmanját a pre-partyra, ahol megint összetalálkoztunk a cseh srácokkal :D Hát az lett a vége, hogy szinte egész este megint velük voltunk :D Nagyon nagyon jól érztem magam ma is :) Eldöntöttük h ha Vasárnap, akkor Tiger!! :D :D :D


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése